Merhaba ,
Yeni açılan bir web sitesi için hemen seo çalışması yapmak mantıklımıdır nasıl bir yol izlenmeli.
Diyelimki anahtar kelime rekabeti düşük bir ürünümüz var ancak anahtar kelimesi çok fazla 150 - 200 adet
bu kelimelerin çoğunda çıkmak istiyorsak ne yapmak lazım her makale içine 3 - 5 tanesini serpiştirsek mantıklımı yada sizin öneriniz nedir bu konuda örnek kelimeler : ürün adı sipariş , ürün adı satış , nerden alınır , nerede satılır vs..vs.. yada her kelime için bir makale başlığımı oluşturmak mantıklı düşünceleriniz nedir acaba.
Ben şahsım adıma bir siteye el attığımda öncelikle aktif yayın hayatına ve domain reg. Süresine bakarım. Min 2 ay dolduğunda yeni bir domain için başlamayı daha mantıklı buluyorum.
Dediğiniz diğer etken şöyle misal moda sektöründe bir alt dal alıyorum , bakıyorum rekabet düşük ama en az 50 küsür kelime var , aranma hacmi en fazla olan kelimeyi başlık halinde açıp , o kelimenin alt kısımlarını da hem makale hem de görsellerde alt başlık kullanıyorum.
Sonuç 2 aylık bir sistemde organik hitin 100/150 arasında olduğunu görüyoruz. Bu rakamlar aranma hacmine göre verilmiştir bazı sektörlerde daha yüksektir.