şimdi burada biraz ağır konuşacağım onun için darılıp gücenmeyin sonra.

Şöyle bi 6-7 sayfa okudum konuyu ve kimisi vakti zamanında iyi kazandığını şimdi kazanamadığını,kimisi de bugüne kadar hiç başına gelmediğini ve ilk kez olduğu için motivasyonunun gittiğinden bahsediyor.

alışacaksınız buna,alışmalısınız daha doğrusu.Google kimsenin malı değil google google'ın malı.ben aşağı yukarı 8-9 senedir bu işi yapıyorum ekmek yiyorum.Siz daha google a güvenilemeyeceğini öğrenemediyseniz,benim gibi milyarlar kazanıp milyarlar harcamadıysanız bu sektöre,yemeniz gereken çok fırın daha ekmek vardır.Psikolojik olarak google cezalarına baştan hazır olmanız gerekiyor bu bir.ikinciside, "keh keh keh, 1 site aççam ben spamcılar gibi olmucam onun üzerinden yürücem süper olcak ekmeğini uzun süre yicem" gibi bir hataya düşmeyeceksiniz.

eğer işiniz seo yapıp para kazanmaksa (google botlarını kandırmaktır bu işin asıl adı) değil bir site,kıçı sağlama almanız için en az 10 site açmanız gerekiyor.

ben çok denedim arkadaşlar,bir site açayım domaini,hostingi,eklentileri,içerik botları falan ayarlayayım sonra gidip günde 1 saatimi ayırarak dünya para kazanayım olmuyor ne yazıkki.