bantumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam

Yaklaşık 2 yıldır her gün özgün makale girerek büyüttüğüm ingilizce sitem var. Hiçbir link almadım doğal olarak sağdan soldan gelen linklerle büyüdü. Fakat rakiplerimden biri yaklaşık 6 ayda bot ile içerik oluşturarak benim hitimin 2x 3x katına ulaştı(benim hitim 20k civarı). Bot ile rakibim beni geçebiliyorsa neyi yanlış yapmış olabilirim. Ve ben özgün çalışmaya devam edersem ilerde millet bot ile beni saf dışı bırakabilir mi ?
ingilizce sitelerde bot ile içerik çekmek yürek ister. Demekki adam vur kaç yapma peşinde. Tavsiyem 20k hitiniz var ise gelirinizde olacaktır bir hayli dolayısı ile dmca'dan lisans alın. Sonrasında resim veya içeriğinizi çekiyorsa bir şikayette uçar o site. Bu dediğim denenmiş ve test edilmiştir. Özgün yazının hali başkadır bilginiz olsun siz aynı şekilde devam edin.

ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz isteyin yeterki hocam soru yağmuruna tutarım sizi sonra sıkılmak yok ona göre

2.yılını doldurmuş bi siteme 2 gunde 1 adet tanıtım yazısı alıyorum, aldığım tanıtım yazısından sadece 2 link çıkışı yapıyorum 1 tanede wkipedia ya tabi ilgili içerik varsa ona yapıyorum,

ana kalimem ( ayakkabı ) spam algısı oluşmasın diye her defasında kelimenin türevlerine link veriyorum yani örnek vermem gerekirse 1. tanıtımda ( ayakkabı modelleri ) 2.tanıtımda ( ayakkabı fiyatları ) 3. tanıtımda ( ucuz ayakkabı ) 10 adet tanıtım da sadece 1 taneden ( ayakkabı ) kelimesine sadece link çıkıyorum

sormak istediğim soru şudur ( kelime orantısı nasıl olmalı ? yanı kaç tanıtımda bi sadece ( ayakakbı ) kelimesine link çıkmalıyım.

aldığım her tanıtımda yükselme sağlıyorum ama kelimenin türevlerinde sağlıyorum ana kelimede ( ayakkabı ) da sağlayamıyorum nezaman sadece ayakkabı kelimesine link çıkarsam ozaman sağlıyorum ve sürekli bu kelimeye çıkmak istemiyorum spam algısı olmasın diye.
Yönteminiz çok doğru ve yerinde bir karar. Aynı şekilde ilerlemenizi tavsiye ediyorum türevlerini kullanmanız güzel. Bir de şu şekilde deneyin alt kategorilerinize link verin hani ayakkabıyı direk kasmak yerine alt kategorinizde bulunan sayfayı ileriye taşıyın. Bunun amacı kalıcı bağlantı oluşturmasıdır. Hedef kelimelerde bazen geriye tepebilirsiniz ancak alt kategorilerde kolay kolay düşme olmuyor.