SEOREKLAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel sistem abicim ancak uçuk pahalı üstadım. hayırlı satışlar.
Teşekkürler yorumunuz için. Fiyat daha da pahalı olacak, kısa süre sonra TR içi kampanyaları da sonlandırmayı düşünüyorum. Amacım hiç bir zaman herkes satın almalı olmadı.

redghost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın bunlar 1 haftada bana direkt ulaşan kişiler. v2.0 çok daha doluydu buna yeni geçtim. o tekliflerden ebeveyn i 750 liraya sattım.

fiyat pahalı görünebilir ama bence değerini veriyor. taksit gibi imkanlar yada kredi kartınızdan çektirip bankada taksit yapmayı düşünebilirsiniz.

ama dediğim gibi buradaki kilit nokta domainlerinizin ederinin gerçekten farkında mısınız? insanların çoğu whois bilmiyor. o yüzden park sayfası çok önemli
Teşekkürler hocam açıklama için.

Bende şöyle bir örnek vereyim buradan 50 liraya aldığım domaine gelen 4-5 adet xxxx miktardaki teklifi reddettim. Bence daha fazla eder. Aynı şekilde 20 küsür liraya aldığım domaini 800 liraya sattım vs. Domaini nasıl değerlendirdiğiniz önemli.

Bunu A sistemi B sistemi ile nasıl yaptığınız değil, nasıl bir strateji izlediğiniz önemli aslında.

Doyosi sadece işinizi kolaylaştırabilir, sizin pörtföyünüzün kalitesi, domainlerinizin pazara uygunluğu, park olayı, satış yerleriniz, müşteri ile iletişiminiz bunlar sadece ticaretteki değişkenler.

Kartları doğru oynadıktan sonra satılamayacak domain yoktur.