kaan05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
### Wp Jet Cache yazılımı tamamlanmıştır ###

Yazılım tamamıyla bana ait ve ücretsizdir. Ancak kötüye kullanımların önüne geçmek için yazılımı otomatik olarak domaine lisanlamanız gerekiyor.

Yapmanız gereken sırasıyla:

1 - Eklentiyi edinmek ve domaininize ait lisans anahtarı üretmek için bu sayfayı ziyaret edin.
2 - Eklentiyi bilgisayarınıza indirip .rar 'dan çıkarın.
3 - Eklentiyi ftp'den wp-content/plugins klasörü içine atın.
4 - Eklentiyi admin panelinizden aktif etmeden önce mutlaka lisans anahtarı edindiğinize emin olun.
5 - Herşey tamam ise eklentiyi aktif edin.
6 - Admin paneldeki eklenti yönetim bölümü için: siteniz.com/wp-admin/options-general.php?page=wp-jet-cache/wp-jet-cache.php
7 - İndex için eklenti erişim linki: siteniz.com/wp-jet-cache.php => "k.adı ve şifre (demo) dur. Admin panel Eklenti yönetim bölümü => Ayarlar kısmından şifrenizi değiştirin."
8 - Gerekli açıklamalar admin panel eklenti yönetim bölümünde mevcut.

Güle güle kullanın.

İlk konu:

Yazılım tamamlandığında haberdar olmak isteyenler: @Moonweb , @ErGk , @ozderem , @ByBrawe , @chnyrdkl , @orcuntuna , @myaweb , @SteersMan , @Kadirli , @AdanaWeb , @MehmetAliGun , @f2haber , @KheizLech , @aLemFmNet , @PhoenixTR , @Matias Delgado , @Buwrak , @desifre3545557 , @emotionalman , @Adalente , @Zebun , @exceLLency , @SEOPro , @selimania , @aBouT , @EmirhanKaruc , @alionder , @moncen , @drokber , @AdexAkademi , @kalitelihostorg , @Mahmut_Nadim , @Pubhane , @debro
Kullanmaya başladım faydalı olur inşallah ellerinize kollarınıza sağlık.