Hocam kısa bir makale ile gerçekten çok güzel özetlemişsiniz.1.5 2 TL'ye yazılan makalelerin hepsi saçma sapan oluyor. Adamlar ne yazdıklarını kendileri bile bilmiyorlar malesef. Tamamen özgün olmakla'da bitmiyor iş. Özgün ve devamlı güncel olmanızda gerek. Yıllar önce büyük emek verdiğim ve günlük 20 k hite ulaştığım özgün bir web sitem şuan aramalarda çok geride. Nedeni bilginin her geçen gün yenilenmesi ve benim içeriğimi güncellememem. Ben lahananın faydalarını sitemde bi güzel anlattım. Fotoğraf ve videoda ekledim. Zamanla ilk sıralara çıktı. Ama geçen yıllar içerisinde yazımı güncellemedim. Çünkü lahananın her geçen gün yeni bir faydası bilim adamları tarafından keşfediliyor. Diğer bir konuda insanlar bilgiden doymazlar. Heleki içerik yazıyorsanız işiniz baya bir zor demektir. Siz en en iyi bilgiyi versenizde kullanıcı doymaz çoğu kez.Ben bir kullanıcı olarak aramalarda aradığım bilgiyi bulduğum ilk sıradaki siteye, bir alttaki veya onun altındaki siteleri okumadan geçmiyorum.
evet hocam 100 kelimesi 1 tl den yazılan içeriklerden zaten birşey beklenmemeli dediğiniz gibi yazar kendisi bile bilmiyor önüne açıp Türkçesi birazcık düzgünse değiştirip yazıyor. Ayrıca dediğiniz gibi mevcut içeriklerde güncellenmesi gerekiyorsa güncellenmeli.
Spam ile kazananlar, c/p ile kazananar?
Özgünlük değil. Özgün olacak diye kullanıcının işine yaramayan, süslü kelimeler ile anlatımı bozan kişiler ile çalışmayın.
Son 6 aydır gördüğüm tek şey; özgün ya da spam farketmeksizin düzenli ve çok sayıda içerik girmek. Şahsen bu şekilde ( full spam ) 1.2k hit ve günlük 20 lira gelire kadar ulaştım.
Spam yaptığınız siteyi Google'dan saklıyorsanız şanslısınız. Ben küçük bir salaklık yaptık ve yakalandım

Tekrak açacam ve konuda gün gün ilerlemeyi yazacam. ( Yaptığım her şeyi )
hocam aynı şeyden bahsediyorum özgünlükten geçiyor makale fakat hiçbir farkı yok aslında. spam cp içerikle daha önce birçok site açtım hiçbiri tutunamadı lakin sizde dediğiniz gibi yakalanmışsınız eninde sonunda o site güme gidecektir. dediğiniz şekilde spam yaparak düzenli ve çok sayıda içerik para kazandırsaydı birçok site zengin olurdu hocam o devir çoktan geçti bana göre.