Hadi iki ipucu daha vereyim..
1 -
http://seodanis.com/seo-sirlari ( 4. Madde! ) ..
2 - video'yu Youtube kanalına yükledikten sonra şu linkte yayınlandı diye bir link çıkar sayfada.. (
o sayfayı kapatmayın ! ) o linki tıklayarak video'yu izleyin. Video bitince aynı sayfadan kanal adını tıklayarak tekrar videoyu tıklayın ve videonun tamamını tekrar seyredip tekrar kanal adını tıklayın.
Başka bir tarayıcıda video başlığınız ile önce web aramasında video'nuzu arayın. Bulamazsanız video aramasından kontrol edin. Sıralamadaki yerinizden memnun değilseniz, kapatmayın diye uyardığım sayfadan videoyu düzenle butonu ile başlık ve içerik yazınız ile etiketi yeniden düzenleyin. Çoğu zaman bu şekilde sıraya girmeyen videomu sıralamaya soktum.. tabii papaz her zaman pilav yemiyor ama çoğu zaman sevdiği içinde reddetmiyor ((: Editleme bitince tekrar videoyu ilk anlattğım şekilde izleyin, farklı tarayıcıda kontrol edin. Doğru etiket ve içerik ile iyi bir başık girerseniz sıralamada yükselmeniz olasıdır. Olmamışsa ilk maddede verdiğim linkteki 4. Maddedir sebep.. bol şans, başarılar.
Hocam benim google tarafında zerre sıkıntım yok youtube kısmında izlettirme olyında sıkıntım var. 42m aranmada 1. sirada video googlede farklı farklı tarayıcı ve farklı şehirlerde bu şekilde ancak gel gör ki youtubede izlenim yok.