herkese kolay gelsin. 2.yılını doldurmuş bi siteme 2 gunde 1 adet tanıtım yazısı alıyorum, aldığım tanıtım yazısından sadece 2 link çıkışı yapıyorum 1 tanede wkipedia ya tabi ilgili içerik varsa ona yapıyorum,
ana kalimem ( ayakkabı ) spam algısı oluşmasın diye her defasında kelimenin türevlerine link veriyorum yani örnek vermem gerekirse 1. tanıtımda ( ayakkabı modelleri ) 2.tanıtımda ( ayakkabı fiyatları ) 3. tanıtımda ( ucuz ayakkabı ) 10 adet tanıtım da sadece 1 taneden ( ayakkabı ) kelimesine sadece link çıkıyorum
sormak istediğim soru şudur ( kelime orantısı nasıl olmalı ? yanı kaç tanıtımda bi sadece ( ayakakbı ) kelimesine link çıkmalıyım.
aldığım her tanıtımda yükselme sağlıyorum ama kelimenin türevlerinde sağlıyorum ana kelimede ( ayakkabı ) da sağlayamıyorum nezaman sadece ayakkabı kelimesine link çıkarsam ozaman sağlıyorum ve sürekli bu kelimeye çıkmak istemiyorum spam algısı olmasın diye.
sağlıklı bilgi veren herkese tşk.
yav arkadaşlar sorunun cevabını bulurum diye konu açtım herkes hangi sitelerden fayda gördün onları atarmısın sana zahmet diye pm atıyor

atalımda bu sorunun cevabını bilen yokmu