şu zihniyetten uzak dur yeter.

Alıntı
"hocam onlar tok satıcı ve abartılı ücret istiyorlar. Adam ofisine 5 bin tl kira veriyor, evine 3 bin tl kira veriyor yada kredi ödüyor, arabasının kredisi 2 bin tl. Bir şekilde para kazanmalı"
yabancı seo kaynaklarını, legal illegal denemeleri, her türlü deneyen onlarca site göçürmüş daha fazlasını iyi yerlere getirmiş, news'ten resime, bol yazılı içeriklerden kurumsal sitelere kadar onlarca site türüyle yaka paça olmama rağmen, gelen seo işlerini geri çevirdim. çünkü insanlar sonuç bekliyor ve siz çalışırken google o sonuçları değiştirebilecek algoritmalar üretebiliyor. her algoritmanın handikapları var. oldukça whitehat çalışsanız bile, diyelim siteniz yeni, yavaştan sağlam alakalı tanıtım, backlinklerle başladınız gidiyorsunuz, site yaşınız az, istatistikleriniz düşük olduğu için eğer bir algoritma güncelleme dönemine denk gelmişseniz vay halinize, yaptığınız normal ve temiz işler bile negatif etki edip heves kıracaktır.

bu yüzden gördüğüm kadarıyla profesyonel olarak çalışan seo firmaları dahi, raporlama yapalım modunda çalışıyorlar. tanıtım yazıları + raporlama. garanti vermeyip süreç yönetmek istiyorlar.

garanti veren insanlardan uzak durun sayın hocam. itradeleri de önemsiz, zira iş yaptıktan hemen sonra + itrade vermeniz için başınızın etini yerler, sonuçları görmeniz zamana bağlı olduğu için verir geçersiniz. halbuki zerre kadar fayda etmediğini ileride göreceksinizdir.

not: bu cevabı yazan kişinin verdiği hizmeti bilmiyorum. ama o servisin 5 para etmediği cevabından belli.