cadde25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen zaten gruptan çıkarmak için bahane arıyordun, kaç zamandır sitemi üyelerin yarısı bile gezmiyordu. Bunların biri bile dikkate alınmadı. Direkt gruptan çıkar güzel kardeşim. Keyfi yönetimine rahat devam edin.
Merhaba ,
Sizi defalarca siteleri refresh yaparken yakaladım. Size diyorum ki siteleri gezin yoksa bot gibi algılar alexa faydası olmaz, siz anasayfaları açıp tek tıkla tüm sekmeleri yenile diyerek geziyorsunuz. Buradan ve özelden bazı üyeleri uyardım onlar dikkat ediyorlar ya da haklısınız dikkat edeceğim diyorlar. Burada keyfi olan sizin tavrınız. Siz herhalde kontrol edilmez ya da farkedilmez diye buna devam ettiniz ama öyle olmadı. Herkes her gün ip paylaşıyor, sitenize kim girmediyse yazarsınız ben de incelerim. Bir adet bile mesaj atmamışsınız sonra da siteme kimse girmedi dikkate alınmadı diyorsunuz. Sözleriniz ve tavrınız yanlış ancak şeffaflık ilkesi gereği cevap verdim bu seferlik.

Benim sizinle ne gibi bir sorunum olabilir ki bahane arayayım. Bahane dediğiniz kurallara uymamak. Siz 5 dakika ayırıyorsunuz ben bazen 1 saat ayırıyorum bu işe, özel mesajlarla yürüyen kısmı görmüyor kimse. Özetle burada ben 1 kişiden değil 20 üyenin hakkından sorumluyum, istediğiniz gibi kızabilir suçlayabilirsiniz. Size de yazdığım gibi burada herkesin hakkının korunacağının garantisi benim. 3 ay sonra mesaj atmazsanız sitenizi zaten çıkaracağım.

Son olarak sizin nezdinizde tüm üyelere yazıyorum burada kurallara uymayan üyeleri diğer grup sahipleri birbirimize iletiyoruz ya da farkettiğimizde iletiyoruz. Buradan atılır başka yere geçerim diyenler bilsinler ki hak yiyen kişileri takip edeceğim.