roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir hatıra videosu...

https://www.youtube.com/watch?v=3tYO...ature=youtu.be

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:22:41 -->-> Daha önceki mesaj 23:13:41 --

Öncelikle yorumlar için teşekkürler.

Bu yıl özellikle geçen yıl gerçekleşen 2 seçimin etkisi ile zaman olarak malesef çok kötü bir tarihi seçmek zorunda kaldık. Tarihin kötü olması katılımı etkiledi. Üstüne birde AÖF sınavlarına denk getirmiş olmamız ekstra başarı olmuş gerçekten. 40 yaşında adamların hala AÖF sınavlarına gireceğini düşünememişiz

İçerik ve sunumların düzenlenmesi konusunda bu yıl itibari ile yönetimi ben 2-3 kişilik bir ekibe devrettim. Geçmişte hosting sektöründeki 10 kişilik bir gruba danışıyordum fakat iş yoğunlukları sebebi ile katılımları kısıtlı olmaya başlayınca iş başa düşüyordu. Zaman derdim sebebi ile ben son dakikaya sıkıştırınca haliyle planlamada hatalar olabiliyordu.

Bu yıl itibari ile ben 2-3 kişilik bir ekibe devrediyorum organizasyon sürecini. Özellikle duyuru tanıtım ve içerik konularını bu ekip yönetiyor olacak. Muhtemelen 6-7 ay önceden süreç ve içerik konusunda planlama yapılması ve tanıtım süreci daha etkili olacak die düşünüyorum.

Bu yıl ufak bir değişiklik ile artık organizasyonu hosting sektöründeki arkadaşların beklentisi olan hafta sonu yapmaktan vazgeçtik. Bundan sonraki süreçte muhtemelen hafta içi günlerini tercih ediyor olacağız. Bu kararımızda özellikle kurumsal bilgi işlem çalışanlarından gelen talepler etkili oldu. Bu yıl katılımcıların yarısı bilgi işlem ekiplerinden oluşuyordu ve hafta içi olmasının faydasından bolca bahsettiler...

İzmir-Ankara ve Antalya konusunda şimdilik bir planımız yok, bu yıl yerelden talep gelmesi durumunda tekrardan düzenleyebiliriz...

İlk defa böyle bir atmosferde yer aldık ve gurur vericiydi diğer firmalar ile tanışmak.Herşey için teşekkür ederiz.Çok güzel bir gündü.