ornekhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel sistem başarılar, Mesajım bulunsun
Teşekkürler yorumunuz için.

redghost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 civarı domaini olan arkadaşların kesinlikle alması gereken script. bir kere alper arkadaş 7/24 destek veriyor

ayrıca park sistemi sayesinde alanadlari gibi çakal bir siteyi aradan çıkarıp tamamen kendinize yönlendirebiliyorsunuz. çıktığından beri kullanıyorum. yüze yakın teklif almışımdır. onlarca telefon almışımdır. onbinlerce lira satış yapmışımdır. bir çok insan siteler yerine direkt size ulaşmayı tercih ediyor. sizde direkt son kullanıcıya ulaşmayı tercih edersiniz sanırım
Sağolun hocam yorumunuz için. Tek hedef o zaten aracı kurumları devreden çıkartıp, komisyonsuz satışlar yaptırabilmek insanlara. Böylece hem insanlarla iletişim şansı artıyor, hem de ticaret domain sahibinin ikna gücüne bağlı hale geliyor.

İnşallah daha bol satışların olduğu nice günlere.

Bir dipnot daha: Sistemi alim bırakim domainim satılsın mantığı yok, alıp ilgilenmek gerekiyor. Yani ben ekledim beş yüz domaini bitti gibi düşünmeyin. Bu bir internet sistesi haliyle ilgilenilmeyen her internet sitesi gibi bunda da başarı sahibi olmak mümkün değil. Hee hele domain sektöründe.