Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayarında kullandıktan sonra Google gibi getir yapmanın bir zararı olmaz. Zararlı olsa zaten Google böyle bir hizmeti sunmaz

Tanıtım yazısı almaktansa, kaliteli paravanlar oluşturmak daha sağlıklıdır ( Bu benim fikrim değil. zira seo'dan hiç anlamadığımı her fırsatta söylerim )

Link alınacaksa, kelimeye değil site adresine alınmalı ( Google İçin yaşansın R10.net gibi )

İç seo dediğimiz kısım, bana göre en önemli kısım. @bilo: 'nun yazılarını mutlaka okuyun. Yazılardan kategoriye link verin. Kategorilerden de anasayfaya.

Link çıkışlarını nofollow yapın. Bunu yaptıktan sonra kaynak belirtmekten korkmayın. Özellikle sağlık, bilim gibi alanlarda mutlaka kaynak belirtin.

Sosyal medya desteğiniz mutlaka olsun. Bunun seo'dan daha çok, ziyaretçi anlamında faydasını görürsünüz.

Ziyaretçileri sitenizde tutmaya çalışın. Sitede ne kadar süre kalırlarsa, o kadar faydasını görürsünüz.

Seo'dan hiç anlamayan biri olarak verebileceğim tavsiyeler bunlar
Hocam gerçekten çok iyi özetlemişsiniz, doğal seoyu, doğal seo derken aslında siz kendiniz ekletmişsiniz ama sizin haberiniz yok kişi sizin siteyi faydalı bulduğu için link vermiş görüntüsünü oluşturmaktır doğal seo,
Forumda'da @bilo çok iyi bilgiler vermektedir, ayrıca paravan bloglarlarda @osmanbey çok iyi bilgiler vermekte, para ile alınamayacak bilgileri ücretsiz veriyor.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para = Doğal SEO. Televizyona reklam verirsin, radyoya reklam verirsin, internet sitelerine banner reklam verirsin, sosyal medyada reklam verirsin, adwords reklam verirsin. Otomatik olarak insanlar senin backlink yapını oluşturur hoşuna gidenler hakkında yazılar yazar link verir ve doğal seo olmuş olur. Başka hiçbir yolu yok.
Tamamen katılıyorum hocam.

bende not eklemek istiyorum, bizler bir siteden kaynak almak istediğimiz zaman genellikle anahtar kelimelerden link çıkışı vermiyoruz. URL yapıştırıyoruz, bu tamamen doğal bir şekilde yaptığımızdır, doğal seo da budur. aslında