Selam bir şey merak ettim şimdi news kayıtlı site satışı şeklinde ilanlar var. Ancak google haber kaç kişi ziyaret ediyordur. Ben haber okumak için news google girmiyorum ya hurriyet ya milliyet yada liveleak girerim sizce google bir hizmeti olduğu için mi bu kadar önemli saçma yani haber sitelerinde iki çeşit var bir ulusal ana akım medya siteleri ikincisi bu ulusal ana akım sitelerinden haber çalan haber siteleri olay böyle gidiyor ilginç haberler yapacaksınız onuda google indexlicek işte çıkarsanız ama karşınızda büyük rakipleriniz varken haber sitesi size ne kazandıracak ki ve google news kayıtlı olması ne kazandıracak
birde mesela anneler günü ne zaman bunu aratınca site çıkıyor allah 1000 kelime yazmış gel gör ki içinden tarihi bulasın sıkıyor insanı madem internet bilgi paylaşımı sitesi neden 8 Mayıs olduğunu yazmıyorsunuz saçma değil mi yani
Hocam bence biraz daha araştırma yapın bilmeden konu açmanızı boş yere mesaj kasmak olarak görüyorum düşünün sizin hakkında düşüncem o derece vahim. Ya konu hakkında bilginiz 0 yada gerçekten mesaj kasıyorsunuz bilinçli olarak.