Yahu ne saçmalıyorsun Allah aşkına ikidir sana soruyorum neyin fanatikliğini yapıyorum diye öğrenmişsin bir kelime yazıp duruyorsun

Tayipçi falan mı sanıyorsun beni

Öyle düşünüyorsan beni tanıyan bir kaç kişiyi konuya davet edeyim ailemin nasıl aile olduğunu anlatsınlar o tarafla alakamın olup olmadığını anlarsın

Her neyse konuyu uzatmayalım tekrar söylüyorum yazdıklarımın siyasetle alakası yok az mantıklı olan insan dediklerimi anlar. Cezası ağır hafif beni ilgilendirmez yasak olan bir şey yapmaktan korkmadıysa cezasını çekmekten korkmayacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:36:51 -->-> Daha önceki mesaj 01:28:46 --
Söylediğim şeyle aynı şeyi diyorsunuz. Klip izni olmadan çekildi peki neden izin alınması gerekiyordu ? Surda çekilmesi için izin alınması gerekiyordu. "Polis" olduğu için surda durabiliyor ama yaptığı şeyin polislikle alakası yok bu yüzden izin alması gerekiyordu. Ayrıca tamamen temizlendi bile diyemiyorsunuz ama sonrasında temiz ki adam girmiş yoksa korkardı diyorsunuz.
Kişisel fikrinizdir saygı duyuyorum ama oraya gidenlerin çoğu üst seviyede polisler bu tür olayları kaç kez yaşamış insanlar ki çoğu gönüllü gitti bunların içinde tanıdığım poliste var.
Bu cümleyi yazmışsınız ama sizde biliyorsunuz bu yüzden ceza almadığını. Bu şekilde düşünüp kendi düşüncenizi üste çıkarmaya çalışmanın anlamı yok.
Orada insanlar vatanları için ölüyor.Bırak da bir klip çekecek lüksleri olsun...