Bir Tanıdığın Başına Gelenler ve Yardım isteği...
Geçen yıl şubat ayında Petrol 44 dolar iken -ismi saklı - forex firmasının yaptığı hayati hata veya oyunu anlatacağım. Sözü edilen şahıs borçlarından dolayı içerde olduğunu belirteyim. Yakınları maddi imkansızlıktan dava sürecine gidememişler. Ancak duyan olur belki. Delil olabilecek telefon hala ellerinde.
Olay kısaca şöyle oluyor : 02 şubat 2015 de Petrol fiyatları demo gösterim ile 32 dolara çekiliyor. Şahıs bu durum karşısında panikliyor ve satım emri veriyor. Kaldıraç oranları yüksek olduğu için para sıfırlanıyor. Kaybedilen para 2 milyon civarı . Tabi banka borçları falan şahıs içeride şimdi. Ailesi mağdur. Forex firması şahısa diğer bir telefon ile sadece şunu söylüyor . 3-5 saniyelik hata oldu sistemde ancak şatış vermeseydiniz. Gerisi forexten anlayan avukat bulunamadığından ve maddi imkansızlıklardan dolayı kala kaldı. İlkkez burada açıklandı.
Fakat gelelim delile. Resim tam işlem zamanında iphone5s ile ekran kaydı yapılmış .Telefon garantili ve faturalı orjinal iphone 5s. Delil tespite uygun. İşte o görüntü :

Kim bilir kaç kişi bu anı yakalamak isterdi.
Firmalar kendi müşterilerine karşı oynayarak ev yıkıyorlar. Uyanın...
Arkadaşının tek çaresini çözecek kurum SPK dır. Forex lisans sitelerine her zaman güven olmaz. demo hesaplar fakedir oradaki kodlar ile kolaylıkla oynanabilir.
Şu siteden kazanıyorum diye kimseye güven olmaz biri çıkar işte ben buradan kazanıyorum diyorsa emin ol ya sitede parmağı vardır.
Gerçek hesaplarda ise emin olun buna %100 inanıyorum satış emri verdiğinizde rakamlar ile oynanmakta olabilir ki en basit örneği sen şu fiyattan emir verdiğin gibi aşağı sarkıtırlar veya yukarı barajda biriken suyun alt kapağını kendileri ayarlamakta.
Girin tüm forex sitelerine bakın kazanan %10 altıdır kaybeden %90.
Eğer kazananlar çok olsa idi ortada firma kalmazdı.
Tüm adwords sitelerinde tık başı 4/5 TL veren forex sitelerinin geliri nereden geldiği apaçık ortadadır. Halen oynayan kişiler kumar vs diyor bot diyor yahu arkadaşlar palavrayı bırakın vebal almayın.
Paranız var ise adam akıllı işlere kullanın git arsa al 1 yıl bekle değerlenmezse ben forumu bırakırım. Emlakçı arkadaşlarım var bankacılar dahil abi paranı faize vs hiç yatırma altın dahil git arsa al daire al diyor en az yıllık %40 kesin.
İstanbul da 1+1 345000 TL den satın alınabilirken bizim buralar da 5+1 120000 TL yani her yeri araştırmak gerekiyor.