@sosyeteq; ya yazılımsal olarak bir limitleme veya bir hata (bug) vardır, eğer sistemde resim silme işlemi varsa yanlış sorgu vb. buglardan yanlış resim siliniyor olabilir. bunun hakkında kodlamayı görmeden scriptti incelemeden net birşey söylemek zor.
Yada server size mi ait bilemiyorum ama düşük bir ihtimal, server konfigurasyonunda inode limiti (bir ftpde barınacak maksimum dosya adeti sayısı) olabilir. Ftpdeki dosya sayınız bu limite geldiyse, yeni dosya kabul edilmiyor veya siliniyor olabilir.
En sağlıklısı öncelikle servis sağlayıcınızla iletişime geçip inode limitini kontrol ettirin, eğer böyle bir sorun yoksa scriptti yazan kişiyle iletişime geçip kodlamayı kontrol ettirin.
veya scripttin dosya upload yapan kısmın kodlarını konuda paylaşırsanız ben veya diğer arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebiliriz.
sunucu bana ait sağlayıcı böyle bir limitleme yok diyor kodlayan arkadaşta böyle bir limitleme yok diyor
ama şöyle bir yola gittik klasör sistemini yıl ay hafta olarak güncelledik eski resimler uçtu tabi sistemi sıfırlayıp yeniden başladık şu anda bir sorun yok gibi ama 10k dosya sayısına ulaşmadan birşey demek mümkün değil tabi