Eğer iş iyise max 1-2 yıl çalışma potansiyeli varsa işten atmama gibi, hayatını yaşa koşa koşa git.
Tabiki para önemli fakat yaşınız henüz daha çok genç,o yüzden bu tecrübe ilerki dönemler için sizin için daha büyük kazanç olacaktır.O yüzden 3-5 demeyin gidin,çok zor olacak belki,ayrı bir kültür,farklı insanlar,yaşam tarzı,yiyecek olayları sizi zorlayacak ama eğer sabır gösterip direnirseniz,ilerde dönmek istediğinizde çok iyi kazançlarla buralarda da çok iyi yerlere gelebilirsiniz.Ben hiç düşünmeyin,dua edin Allah dan iyisini,hayırlısını isteyin.Umarım geleceğiniz parlak olur,bu sizin için bir kırılma noktasıdır,bence değerlendirin.

Bak okadar yazdım hala oturuyor,hadi koş koş koş
Şuan deseler yarın giderim ama dil eğitimimi tamamlamak için sürücek biraz ah ah..
Kardeşim inşallah hayırlısı olur. Bende gitmen taraftarıyım. Kendini geliştirmiş olursun. Herşey para değil bence. Farklı kültür farklı arkadaşlıklar vs. listesi uzar. Düşünmeden git bence. Ayrıca aynı yaştayız valla çok imrendim helal olsun.
Azimli ol kardeşim hayat bu ne zaman ne geleceği belli olmuyor. İnşallah rastlar sanada bir şey.