Alexa gezintilerini aksatmadan her gün yapıyorum ama aşırı nizami kurallarda aksama olmuş olabilir. Fakat şunu da belirteyim. Alexa değerim son iki haftadır 300.000'lerden 375.000 e geldi (siteye arası açılmadan belirli aralıklarla içerik girilmesine rağmen). Aralıklarla r10 üzerinden giren kişilere bakıyorum neredeyse listenin yarısı katılımda bulunuyor. Madem bu kadar şikayet alıyorum bende bugünden itibaren teker teker her üyenin siteme giriş log kayıtlarını kontrol edeceğim. Akabinde özellikle gezmeyenleri size bildireceğim. Madem aşırı özen gösteriliyor, sitemi ziyaret etmeyenleri de gruptan ayıklarız hocam.
Katkılarınız tabiki önemli, her dönüşü değerlendiriyorum. 15 dk gezinti 3 tane farklı tıklama istiyoruz hocam aşırı nizami kontrol olsa hiçbir grupta üye kalmaz bu forumda, 9 yıldır burdayım ben. 10 dk olur 2 tık olur birkaç kez tolere edilir, yoğun olur o kişi o gün işi olur o da tolere edilir ama kronik bir sıkıntı olduğunda ne yazık ki müdehale ediyorum. Sonuçta 20 üyenin hakkından sorumluyum. Siz düzenli zaman ayırın katkı da göreceğinizin hakkınızın da korunacağının garantisi benim.