Merhaba arkadaşlar,
Bu siteyi kendi yabancı sitelerime özgün haber çekmek için kullanacağım. İstediğim türde bir arkadaşımız site açmış ama hem o arkadaş ticari işlem için hemde verdiğin Spinner hizmeti hiç çalışmıyor. Bunun içinde bu işlerle devamlı uğraşacağım için aşağıdaki kendi sistemimi kurmak istiyorum.
(Belki ilerde bunu ticari anlamda da kullanabilirim.)
Şimdi yapmak istediğimi kısaca açıklamaya çalışayım sizlere..
1- Wordpress tabanlı çeşitli yabancı sitelerden veri çekimi olacak. (Bu siteleri sonra basitce bende ekleyerek arttırabilmeliyim.
2- Sitelerden çekilen haberleri, yazıları, Spinner Hizmeti Alğım "APİ" ile burada özgünleştirmek istiyorum.
3- Özgünleştirdiğim makale ve yazıları, sşte üzerinde havuz tarzı birşey yaparak Spin yapılan yazılar ve makaleleri burada toplamak istiyorum.
4- Bu havuzdaki makaleleri kendi sitelerime benim belirttiğim zaman dilimlerde (15,30,45,60 v.s) sitelerime yükleme yapmasını istiyorum.
5- Bu Havuz bölümünde toplanan yazılar bölümünde şunuda istiyorum;
- Haberler dilediğim zaman diliminde yüklensin
- Haberler havuza girdiğimde kendim kontroldan sonra tek tek ekleyerek ekleyebilmeliyim.
- Havuza hiç düşmeden direk siteden siteme yükleme yapmasını istiyorum.
istediklerim kapa taslak bunlardır. İşi bilen arkadaşla konuştuğumuzda zaten 2 tarafta karşılıklı bir fikir alış-verişi yapacağımızı düşünüyorum. Böyle bir sistemin bana ne kadar bir bütçeye mal olur. Fiyat verirseniz çok sevinirim.