İyi akşamlar,
Bayrampaşa İstanbul Ticaret Odası. A.T.M.Lisesinde Elektronik-Haberleşme cihazları bölümünde okuyorum. 11. Sınıf öğrencisiyim. Bölümüm Elektronik olmasına karşın bilişim sektöründe de staj yapma imkanım var. Bu yaz (en az 2 ay) staj yapmak için Bayrampaşa civarı staj yeri arıyorum.
Bilgilerim Photoshop (İyi derecede)
Office programları (Orta derecede)
Wordpress (Çok rahat bir site kurup, gerekli eklenti ve site için ayarları yapabilecek düzeydim)
Editörlük yapabilirim. (Uzun süre içerik editörlüğü yaptım ayrıca kendi sitelerim için kendim yazıyorum)
Html-Css (Pek fazla bilgim yok ancak altyapısı hakkında bildiğim olduğu için ufak tefek düzenlemeleri yapabilirim)
Seo (Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum)
Sosyal Medya yönetimi yapabilirim.
Araştırmasını-öğrenmesini seven birisiyimdir. Bilmediğim sorunun çözümünü araştırarak çözmeye çalışan biriyim.
Uzun bir süre kafede çalıştığım için insanlar ile nasıl iletişim kurulacağını bilen biriyimdir.
Ek Olarak
Araştırmacı bir kişiliğe sahip olmam ve yaklaşık 4-5 yıldır sürekli olarak bu sektörlerde araştırma, deneme yapmam dolasıyla çoğu işe elim yatkındır. Bütün yaz boyunca firmada çalışabilirim eğer beğendiğiniz taktirde okul zamanları da devam edebilir veya evden çalışabilirim.
CV istenildiği taktirde firmalara iletebilirim. İletişim için;
GSM: PM yolladığınız taktirde iletirim.