Arkadaşlar 7 yıldır eticaret sektöründe seo uzmanı olarak çalışmaktayım. Herşeyi ben yaptığım için kendi şirketimi kurup kendim kazanmak istedim. Seoluk ve reklamlık siteleri yaptım kazanmaya başladım ancak mobil yazılım şirketinden iyi bir teklif aldığım için ve büyük şirketlerde çalışmak istediğim için sitelerimi satıyorum. Tek derdim ankaradan istanbula gideceğim için taşınma vs. parasını çıkarması.
Not: Sitelerim birkaç güne satılmazsa konuyu iptal edeceğim.
Sitelerim tek ürünlük sitelerdir ve ayrı ayrı domainlerdir. Bu domainler birbirine linklidir ve 1 yıldan fazladır yaşları.
Seoluk sitelerim: 1 tanesi 1. sayfada diğer 2 si 4. sayfadadır.
Reklamlık Siteler: 4 tane reklamlık sitem var arkadaşlar. 1 tanesine reklam çıktık 1 tane bile satamadık. 1 tanesine 50 tl adwords le yaklaşık 500/600 tl kazandırdı 1 günde. Diğer 2 reklamlık sitelerime reklam çıkmaya fırsat olmadı ama eski iş yerimden iyi sattıklarını biliyorum.(günlük 10/15 tane arası satıyordu) Yanında paravan eticaret sitelerimide vereceğim.
Not: Reklama devam edemedik çünkü ptt kargo ile çıkarıyorduk eticaret sektöründe olanlar bilir ptt kargo kapıda ödeme seçeneğinde bazen gidip teslim etmiyor şubede kalıyor. Mng kargo ile anlaşıyorduk iş teklifi aldığım için iptal ettik.
Ürünlerin maliyeti 10/15 tl satışları 45/50/70 hatta 90 tl yi bulan ürünler bile var.
Arkadaşlar forumda birçok arkadaş sektörü öğrenmek için soruyolar. Bu yüzden sadece seoluk siteleri verip incelemesini isteyeceğim. Adwords öğrenen satın almaz çünkü para vermeden kendi de yapabilir. Adwordsluk siteleri yanında hediye olarak vereceğim.
tekliflerinizi bekliyorum.
Site adresi ( özel mesaj ile verilecektir yazılacaktır. Site ismini konuda
Site için istenen fiyat : 1000 tl son
Sitenin açılış tarihi:Birden fazla site vardır ve 1 yıldan eskidirler.
Kategori, sitenin içeriği nedir:eticaret
Ziyaretçi kaynağı: Google %90 diğerleri %10
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:kendim yazdım. ücretsiz vereceğim.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:tok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok.