PixonMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal Medya Devrimi! başlığı altında bence oldukça gereksiz bir paylaşım olmuş.

Bence sosyal medyayı kötülemekten ise Türkiye'nin sosyal medya kullanımı kötülemekte fayda var. Siz dahi bir forumda kendi cümlenizde "abaza, kaşar" gibi terimler kullanıyorsanız bence sosyal medya değil, bireyin internet kullanımını eleştirmek daha doğru olur..

Sosyal medya sakınılması değil, doğru planlamalar ile doğru kitlere ulaşabileceğiniz yerdir. Ki günümüzde sosyal medyasız bir hayat realist bakmak gerekirse düşünülemez. Yöneticilerinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum, bir çok sosyal medya sitesi belli dönemlerde iyileştirmeler yaparak sistemlerini günceller.

Genel bir toparlama yapmak gerekirse bence tespitiniz yanlış! Eleştireceğiniz sosyal medya siteleri değil, Türkiye'nin sosyal medya kullanımı olmalı.
Haklılık payınız tabii ki var.
Can Yücel'in bir sözünü hatırladım. "Bizim köyde göte *** derler." demişti. Bazı olumsuzlukları anlatırken kötü kelime kullanmak zorunda kalıyoruz.

Verdiğim örnekler maalesef buz dağının görüne yüzü. Sosyal medya yöneticileri birçok konuda son derece sorumsuz ve umrsamaz. Bu yüzden özgürlük adı altında cinsel sapkınlık terö uyuşturucu gibi sayısız içerik herkes açık bir şekilde yayılıyor.
Facebook sayesinde onlarca *********** reklam yoluyla müşteri buldu.,
Youtube videoda ilgil iilgisiz yarı çıklak - dekolte bayan görüntüsünü alıp varsayılan tanımlama resmi olarak atama yapıyor.
başka konularda video ararken küfür, çıplaklık vd konulu videolar yan menüden bizim dikkatimize sunuluyor.
Bu örnekler çoğaltılabilir. Bunlar benim kişisel tespitlerim değil. Araştırınca birçok örnek görebilirsiniz.
Hal böyleyken sizin yaptığını yorumun sadece "kullanıcılar denetlenmeli" kısmı makul. Ama burada da, sosyla medya platformlarının denetim eksikliği söz konusu.