YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink alırken DA mı daha önemlidir yoksa PA mı? Hangisi tercih edilmeli?
ben kendi tecrubemi ve nasıl fayda gördüğümü yazayım size, sizin sitenizin DA PA değerlerinden daha yüksek sitelerden alın 3 4 puan yuksek en az oda, en önemli husus tanıtım alıyosanız, tanıtım yazısında, yazım en önemli unsur bence yanı makalede ne anlatılmak neye vurgu yapılmak isteniyor? en önemlisi bu bence, nerden biliyosun derseniz,şuradan biliyorum, x bi kişiye makale yazdırdım ve makalede sadece 1 kelimeye vurgu yaptı ve türevlerini kullandı, ama makaleyi okuduğunuzda 1 kelimenin türevleri kullanılmış ama 1 tane kelimeye odaklı olmuş, böyle yazdırarak tam 15 adet tanıtım aldım ve hepsinin faydasını gördüm mutlaka yükselme oldu,

geçende bi arkadaşıma yazdırdım ucuz yollu olsun diye, tam 50 adet makale ama her makalede en az 7 tane farklı anahtar kelime var yanı makale neyi anlatıyor, ne demek istiyor belli değil hangi kelimeye vurgu yaptığı hangi kategoriyi anlatmış belli değil, şimdi google botu bunu hangi kelime ile ilintili görecek? bence hiç zaten onlarla bir kaç tanıtım aldım otoriter sitelerden hiç bir faydası olmadı yanı boşa gitmiş oldu hem zaman hem para hem uğraş, inşallah yazdığımın sana faydası olur, bu benim tecrubemdir,