hepimize hayırlı olsun abim, ayrıca bizede bu alt yapıda yer ayırarak hizmet sağladığın için ayrıca teşekkürler
hayırlı olsun , sanırım dc bodrum katında felan ?
Dgn içi galiba ayrı bir dc sanmıştım açıkcası
Hayırlı uğurlu olsun
Başarılar, hayırlı olsun.
Özcan bey çok ilgili ve alakalı saygın bir yönetici bu çalışmalarınızı kutlar başarılar dilerim.Dahada ileriye inşallah
Ülkemiz için böyle yatırımlar gerekli, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hayırlı olsun özcan abi , başarılar dilerim
DGN içerisinde mi yoksa özel bir DC mi kuruyorsunuz. Her ikisi için de tebrikler.
Başarılar. Zor bir serüven sizleri bekliyor her zaman yanınızda olmak isteriz ne gerekirse.
Sistem oturduğuna göre artık çalışma zamanı hayır olsun özcan abim
Hayırlı olsun Allah utandırmasın.
hayırlı olsun hocam, iyi teknik destek verinde bizi şu firmalardan kurtarın
Hayaller ( HAYIRLI UĞURLU OLSUN SIRF SİZE DESTEK OLSUN DİYE YENİLEME DÖNEMİMDE BÜTÜN HİZMETLERİMİ SİZE TAŞIYACAĞIM)
Hayırlı uğurlu olsun hocam
Merhabalar,
DGN içerisinde sistem odası mı açılıyor yoksa Bursa içerisinde yeni bir verimerkezi mi? Eğer gerçekten verimerkezi açılıyorsa, Bursa'da tam olarak hangi lokasyonda hizmet verilecek acaba
Hayırlı olsun hocam
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
hayırlı olsun Bursam adına sevindim
Hayırlı olsun hocam başarılar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı Olsun. Sorunsuz Uzun Süredir Çalışıyoruz.
Yeriniz neresi. Çayınız var mı
Başarılar dilerim. Yeni veri merkezleri, özellikle de Türkiye'de olunca beni her zaman heyecanlandırır.
Optimizasyonlar konusunda destek ihtiyacınız olursa mutlaka çalışalım.
Hayırlı olmasını dilerim.
Hayırlı olsun. Kocaeli'nde veri merkezi var mı acaba?
hayırlı olsun Özcan abicim 5 yıldır gönül rahatlığıyla çalışıyorum umarım dahada ileri gidersin
Hayırlı Olsun Özcan bey İyi Çalışmalar
hayırlı olsun, konunun tamamını okumadım ancak verimerkezinin adresi neresidir acaba ?
Merak ettigim veri merkezi açmanın maliyeti nedir özel degilse pm atarmısınız.
Hocam hayırlı olsun. Sitenize baktım fiyatlarda güzel ancak site tasarımı biraz eski kalmış. Onun dışında herşey mükemmel. Allah bol kazanç versin.
Dgn içerisinde yeni bir hizmet çıkmıştı ayrılmış alanın bi değişik versiyonu. O sanırım bu değil mi?
Kolay gelsin, hayırlı olsun.
Özcanım hayırlı uğurlu olsun çok emeğin oldu allah utandırmasın.
Merhaba,
Hayırlı Olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi Çalışmalar...
vay arkadaş dgn böle böle bitiremedi alanı bina dışarıdan okadarda büyük görünmüyor aslında
Hayırlısı olsun. Fiyatlarınız zaten uygundu şimdi tamamen size geçiş yapacağız herhalde
hayırlı olsun hocam. hostları artık sizden alıp çayınızı içmeye geliriz.
Hayırlı Olsun , Allah Utandırmasın Hocam
Allah utandırmasın, hayırlı olsun..
Vakit ayırıp değerli yorumlarınızı esirgemeğiniz için teşekkür ederiz.
Bursabil verimerkezi DGN teknoloji self alan 2.katında kendi sermayesi ile oluşturduğu verimerkezi şartları ile faliyetine yedekli yapısıyla yeni teknolojiler ile devam etmektedir.
Yeni gelen görüntüler: