İşte ben de günlük 15-20k hitli kadın-hobi sitemin ölümünü böyle hazırladım arkadaşlar... Şimdiye kadar google'ın hiç bir güncellemesi ve hiç bir filtresi beni olumsuz yönde etkilememişti, ta ki şu galerili sayfalara uyguladığı yaptırıma kadar.. Yıllardır herkes güncelleme başlıklarında veryansın ederken ben kıs kıs gülerdim ama insan başına gelince anlıyor.. Ben sitemi ilk kurduğumda temanın özelliğiyle fotoğraf galerisi splash şeklinde açılıyordu, uzun süre öyle gittim 15k tekil 25k gösterim oluyordu buna rağmen siteden günlük ortalama 100 lira civarı bir gelirim vardı. Sonra ben çoğul gösterim artsın diye haber sitelerinde en nefret ettiğim özelliği getirdim şu splash özelliğini kaldırdım konu sahibi arkadaşın bahsettiği sayfalamalı galeri olayına giriştim... İlk zamanlar çoğul 70-80k'ya fırladı gelirim de aynı şekilde katlandı tabi... Ama bu çok sürmedi. Şu an tekilim yalnızca 5k civarında dolaşıyor eskiden eklediğim yazı ilk sıralardan indexlenir ertesi gün hit almaya başlardı ama şimdi çöküşlerdeyim motivasyonum tükendi... Bu işin bir standardı olmayacak mı? Şimdi google'ın istediğini yaptık içeriği ona göre revize ettik yarın bunu da filtreye sokmasın? İnsanın hem bu işe güveni hem kendine olan özgüveni gidiyor yahu!