vgcomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu manuel spam belasından nasıl kurtulacaz ya. Her aşamayı uygulasam da 3. defa ret aldım. Yok mu bu işi ücretsiz halledebilecek yardımsever...
Hocam bende her şeyi uyguladım kategori , etiket temizliği ,sunucu ve ip değişimi ,tüm makaleleri özgünleştirme ,tema değişimi ,dmca daha aklıma şu an gelmeyen ne varsa ama sürekli red cevabı geldi.Şimdi yeni bir olay fark ettim ve çalışmaya başladım üzerinde.Bu gün yada yarın çalışma bitiminde düzgün bir şekilde değerlendirme istiycem.Büyük olasılıkla olumlu cevap gelecek.
Not : 301 kesinlikle çözüm değil ne kadar 301 çekerseniz spam site sayınızı artırmış olursunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:00:12 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:01 --

ToM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site:domain.com yapınca var mı hocam sayfalar. eğer orada varsa sıralamar da yoksa aynısnıı bende yaşıyorum şuan
Hocam site infosunu ve indexlerini hemen silmiyor 3 ile 4 gün sonra info ve index kalmıyor ve google.com/webmasters/tools/manual işlemlere mesaj geliyor.Ya tam spam yada katma değeri düşük diye.