O siteyi çöpe at. Yok hatta sunucudan sil öldür mahvet o siteyi. Demek kolay ama senin emeğin var

Şimdi güzel insan şuan senin başına gelen birşey değil özellikle bu ay biraz daha aşırı dalgalanma var. O yüzden kimseye aldanma ve istikrarlı gidiyorsan yolundan şaşma. Benim 10 gün önce kelimesinde düşen kelimeme hiç müdahale etmedim aynı düzeyde gittim ve şuan eski yerinde. Eğer panikle veya öneri ile farklı yollar denersen daha da kötü sonuçlar alabilirsin. En azından mayısın ilk haftasına bekle baktın bu süreçte bir gelişme yok ona göre önerileri dikkate al.
Hocam gerçekten emeğim çoktu. Yani nerdeyse 1 yıl boyunca çabaladım bu siteye. Sitedeki tüm içerikler özgün bizzat kendi elimle girdim. Google'ın sevmediği işlemleri yapmadım. Yeri geldi rakiplerim yaptılar. Footer link falan abandılar hep önüme geçtiler ama ben yine doğallığı bozmadım. Tam sitem güzel oturdu. 2-3 kuruş para kazanmaya başladım çat TİB yedim. Sitemi 301 ile taşıdım aha bu hale geldi işte. Çok üzgünüm gerçekten. Yeni bir site yapsam yaparım ama o kadar emeğim boşa gitmiş olacak