"Consumer Protection Act provides for serious penalties (up to $100,000 per domain name)"

Sizi kibarca tehdit etmisler $100,000 cezasi var diyerek.

"You should not sell, offer to sell, or transfer the domain name to a third party and should let the domain registration expire."

Domaini baskasini satmaya veya transfer etmeye calismayin diyor. Ve domaini expire edin diyor yani kisacasi delete etmenizi istiyor.

"if we do not receive confirmation from you that you will comply with our request, we will have no choice but to pursue all available remedies against you."

eger soylediklerimizi yapmassaniz diyor gereken her turlu islemi yapacagiz diyor..

Burada belki sunu deneyebilirsiniz.. Soylediklerinizi cok iyi anladim. Bunu bilmiyordum diyip alttan alip. Eger ben domaini expire olmasi icin serbest birakirsam bir baskasi alip kullanabilir diyebilirsiniz.. Isterseniz domaini size push edeyim diyip bir telefon numarasi birakin sizi arasinlar. Ondan sonra push etmenin bir takim masraflari var deyip belki ufak bir meblag $1500 dolara kadar bir rakam istenebilir.. Wipo kanaliyla domaini sizden almak isterlerse basvuru ucreti $1500. dolayisiyla bu fiyatin altinda bir rakami size odemeleri daha mantikli olur. Ancak kesinlikle herhangi bir yazili kanalda bir para talebinde bulunmayin.. Hakkinizda delil olarak kullanilir. Ve kotu niyet gostergesi olur.. Burada niye cok onemli..