Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sayfalamayı biraz açabilir misin ? Tam olarak belirtmek istediğin nedir acaba ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:05:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:02:33 --

Hocam ben ücretli almıştım aylık abonelik şeklinde günlük resim indiriyordum ve watermarkta son zamanlarda kullanmaya başlamıştım önemli bir husus dediğiniz nokta. Benim bu şekilde abonelik ile alım yapmam yani tamamen telifli özgün resimler alıyordum parasını verip bu şekilde özgün olmuyor mu size göre paket gibi olduğu için tam olarak anlayamadım dediğinizi biraz daha açar mısınız rica etsem ? Her şeyi özgün olsan sitem spam yedi Google'ı anlamakta zorlanıyorum gerçekten sağdan soldan resimde toplamadım. Tüm resimler lisanslı ve legal olarak aldığım resimler ücretini ödeyerek.
Paket dediğim olay, r10'da satılan klasör klasör moda resimleri veya x y z gibi türkçe moda sitelerinden çekilen resimlerin kullanılmasından bahsediyorum.

Her ne olursa olsun ortak nokta şu görünüyor; eskisi gibi 5K hit ile 5K para kazanma olayı hayal oldu. Artık büyük emek ve iyi bir çaba gerekiyor. Bir sitede olan görseli alıp 10 siteye kurup para kazanılmıyor.