Merhabalar.
7/24 Destek sunabilecek, sunucu sebepli sorun yaşamayacağım bir Hosting Firması arıyorum.
Devasa özellikler aramıyorum ama basit bir wordpress bloğunda bile kasan isimtescil artık gına getirmeye başladı.
Sorumluluğum altındaki firmaları da bu taşınacağım Hosting Firmasına yönlendireceğim.
Arada sırada müşterilerine özel indirimler verebilen firmalar olsa iyi olur.
Ayrıca vergisini veren bir kurum olmasını istiyorum, yani sabit yeri yurdu olacak. Skype'dan ve web sitesinin dışında ofisine gidebileceğimiz bir çözüm ortağı arıyorum.
Emin olun çok fazla şey istemiyorum, sadece güvenilir ve yardımsever bir çözüm ortağı arıyorum o kadar.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
dipçe: İnternet sitelerimin içerisinde +18 içerikli siteler yoktur. Kurumsal Firmalar, 1-2 E-ticaret sitesi ve Genel Blog siteleri var o kadar.
Merhaba,
Sektörde 7 yıllık kurumsal bir firma olarak barındırma hizmetlerimiz ile taleplerinizi karşılamak, güvenilir çözüm ortağınız olmak isteriz. Hakkımızda daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret etmenizi rica edeceğiz.
İlgi Hosting COMNET BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Vergi Dairesi: Ümraniye Vergi Numarası: 2110660442 Ticaret Sicil Numarası: 846550 Yer Sağlayıcı Belge Numarası: 2904 Ferah Mah. Yanyol Cad. No:24 Kasran Plaza Kat 1 Çamlıca Üsküdar-Istanbul