hocam ek sayfa üretmeden dediğinizden kastınız her resim için ayrı url olmasından mı bahsediyorsunuz ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:33:05 -->-> Daha önceki mesaj 09:30:57 --
Hocam benim sitemde her konuda 200-300 kelimelik yazılar vardı ve slideshow olarak galeri sistemi kullanıyordum yine spam yedi site 3 aydan fazladır spamda yapmadığım şey kalmadı bu saçmalıklarından gına geldi artık Google ın !!!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:34:34 -->-> Daha önceki mesaj 09:33:05 --
Hocam haklısın da tamamen özgün bir sitede bendeki spam yed.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:36:07 -->-> Daha önceki mesaj 09:34:34 --
Hocam güzel bir noktaya değinmişsin. Ben abonelik olarak resimleri alıyordum google görsellerden falan indirmiyordum ona rağmen spama soktu bu saçma sapan iş yapan Google buna ne diyeceksin peki ? Yorumun nedir ?
hocam sizce yazının en altına eklenmiş bu şekilde bir galeri de spama sürükleyebilir mi ? üstteki yazılar 350 civarı kelime ve üstte ara ara resimler var ve her resmin altında özel açıklama girili.