Merhaba Değerli Forum Üyeleri. 5-6 senedir Facebook sayfa işleri ile meşgul oldum. Nice Sayfalar Yönettim Ama Bir Yerden Sonra Bırakmak Zorunda Kaldık.
Peki Şimdi Ne Yapıyorum? Şimdi ne mi yapıyorum? Facebook Sayfanız varsa ve bakmaya paylaşım girmeye pek zamanınız yoksa sizin yerinize bu işi ben üstleniyorum. Aldığım ücret aylık oluyor ve yeri geldiği zaman paylaşımlarınıza logo veya internet sitenizi de ekleyebiliyorum. BAHANE YOK! Diyelim ki benim de zamanım olmadı ve internete giriş yapamayacağım. Bunun yerine giremeyeceğim müddet için gönderilerinizi hazırlayıp özenle planlıyorum. Giremedim atamadım gibi bahanelere asla yer vermiyorum. Uygun Ücrete Buyrun Gelin! Uygun bir ücret sunuyoruz ve hizmeti almak için sizden pm bekliyorum. Skype kullanan arkadaşlar var ise ali.mert.144@outlook.com adresimi ekleyebilirler. Makale Siparişleri de Almaya Başlamış Bulunmaktayım
Birkaç İşveren Üyemizin Yorumları
Anlasma sağlandı...tavsiye ederim
Arkadaş ile bir hafta süren oldukça zor sayılabilecek bi çalışmamız oldu. Sağolsun işi çok güzel bir şekilde hatta fazlası ile tamamlayıp teslim etti. Sosyal medya işlerinizi gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Herşey için teşekkürler.
Arkadaşı herkese tavsiye ederim. Özverili bir şekilde çalıştı. Uğraştı etti araştırdı sağolsun en iyisi olsun diye 1-2 gün uğraştı ayarladı. Gözünüz kapalı iş verebilirsiniz.