Hocam güzel bir noktaya değinmişsin. Ben abonelik olarak resimleri alıyordum google görsellerden falan indirmiyordum ona rağmen spama soktu bu saçma sapan iş yapan Google buna ne diyeceksin peki ? Yorumun nedir ?
Neden ne için soktuğunu bilemem. Benim bi dünya yabancı sitem var bana her ay ortalama 3-5 tane mail gelir ve sitemdeki resmi izninizle kullanabilir miyim diye düzgün yazılmış mailler gelir. Benim kopya sitemden bile izin alıyorlarsa gerisini düşünün..
Google ne yönden spama sokar onlar apayrı bir konu. SEO uzmanına danışın bence.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:53:09 -->-> Daha önceki mesaj 10:49:56 --
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de şu açıklama kısmındaki kelime sayısına takılıyorum. İçerik 200 kelime olmalı, galeride ki resimlerin açıklamaları 100 kelime olmalı diye bir kaide var mı ? Yani önemli olan kullanıcıya yeterli ve doğru bilgi sunmak değil mi ?
Kelimenin bir şartı yok aga. Bazı konular 1000 kelime ile anlatırsın bazılarıda 100 kelime ile yaptığın işi nasıl anlattığın kritik noktadır benim için.
Tecrübeler değişebilir ama işin bence doğrusu budur. Kelime sayısından çok doyuruculuk kullanıcıyı sitede dolaştırabilme..