Nasıl bir sapıtma var mesela ? Çok fazla ürün olacak. Ürün sayımız çok fazla olacak.
Shopphp kullan kardeş,
Opencart kullanayım dersen o modül bu ayar vs derken para kazanamadan zaman ve para kaybedersin bu diğer beleş sistemler içinde geçerli.
Al bi shopphp içinde herşey var, ister sahibi sevan a ulaş ister imagaza cenk e ulaş iyidir ikiside bu benim nacizane tavsiyem.
Bu tip açık kaynaklı projelerde sürekli olarak birşeyler ücretlidir. Ucuza mâledeyim derken aslında ciddi oranda bir eticaret yazılımı ücreti ödersiniz. Sadece size ilk etap da daha ucuza gelir ve insanlarda bu açıdan bu tip açık kaynaklı projelere yönelir. Fakat ilerleyen süreç içerisinde farkedilir ki tam olarak istenileni alamamaktasınız, çünkü Türkiye'de e-ticaret pazarı tamamiyle farklıdır. Sektörün ihtiyaçlarını bu tip açık kaynak projelerle gidermeye çalıştığınızda cebinizden güzel paraların çıktığına ve ciddi manada vakit harcadığına şahit olursun.
Bu yüzden ilerisi görülebilen (ciddi düşüneceğiniz desek daha doğru olur) projelerde sırtını yaslayabileceğin özel yazılım olursa gelecek konusunda herşeyin hazır olur diye düşünüyorum.
Ben bu seçenekleri değerlendirmek yerine ücretli yazılımlara yönelmeyi tercih ederdim. Fakat illa ki dersen alt yapı olarak içlerinde en iyisi, en kurumsalı Magento'dur. Öyle ki Magento Developer olarak iş ünvanı bile bulunmakta. Opencart ise en fazla kaynağa sahip olandır. Fanatikliklere kanma bu iş'ten para kazanmayı düşünüyorsun o yüzden 10 defa düşün ve 1 defa hareket et. Bir e-ticaret sitesi için zaman herşeydir.
Tercih senin, başarılar.