Doğru, galeri kullanmayan site sayısı oldukça azdır. Ancak ceza alan siteleri iyi incelemek lazım, arkadaş sitesinden bahsetmiş ve belli ki üzerine düşülmüş, özen gösterilmiş bir site diye düşünüyorum. Kısacası bot kullanmadıklarını düşünüyorum, galeriye eklenen resimlerinde isimlerinin farklı olduğunu varsayıyorum.
Eğer durum bu ise google galeri sistemini istemiyor olabilir, ancak her resmin altına açıklamalar girilebilir, tabi buda uzun bir süre ve emek demek ancak ceza almamak için faydalı yoldur.
Ek sayfaları no index ayarlı bile olsa bu ceza ile karşılaşma riski çok yüksek, en mantıklısı galeri sistemi kullanılabilir ancak ek sayfa üretmeden ajax tarzı bir kodlama ile olabilir ki böyle çok tema görüyorum yabancı sitelerde.
Geçmiş olsun.
hocam ek sayfa üretmeden dediğinizden kastınız her resim için ayrı url olmasından mı bahsediyorsunuz ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:33:05 -->-> Daha önceki mesaj 09:30:57 --
Etiket girmediğimizde galeri sayfaları dahamı şirin gözükcek. Saçma!
Benimde ilgilenmediğim tesettur sitem manuel spam yedi. %99 galeri sisteminin yarattığı otomatik boş içerikten dolayı.
Benim çözümüm de şu;
Resimlere kısa bir title ve alt yazı olarakta en az 100 kelimelik resmin altına gelecek sekilde resimle alakalı yazı girişi yapmak.
Bknz: Milliyetin pembenar sitesind3ki galeri mantığı.
Hocam benim sitemde her konuda 200-300 kelimelik yazılar vardı ve slideshow olarak galeri sistemi kullanıyordum yine spam yedi site 3 aydan fazladır spamda yapmadığım şey kalmadı bu saçmalıklarından gına geldi artık Google ın !!!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:34:34 -->-> Daha önceki mesaj 09:33:05 --
Galeri olusturarak para kazanma devri sizce ne kadar dogru ? resim ekliyorsunuz, nedir, nerden geldi, nerden satin alinir bilgi yok, sadece kopyala al kullan. Kullaniciya bir faydasi yok fikir vermekten baska.
Bu tarz kullanici geri donusu olmayan sitelerinde spam yemesi normal.
Hocam haklısın da tamamen özgün bir sitede bendeki spam yed.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:36:07 -->-> Daha önceki mesaj 09:34:34 --
Kaan kardeş yanlış anlama ama sizin sektörde " tüm resimler, tek tek yurt dışından özenle toplanmış " diye yazmışsın zaten telif hakkında kapatılır, ceza alır, sunucuyu kapattırmaya gider mahkemelik bile olabilirsiniz. Gelinlik ve moda sektöründe kaliteli içerik ancak kendi üretiminizle olabilir. Ordan burdan resim alarak uzun vadeli iş olmaz yazının özgün olması kadar resimlerinde özgün olması lazım..
Yabancılar çok hassas resim konusunda..
Hocam güzel bir noktaya değinmişsin. Ben abonelik olarak resimleri alıyordum google görsellerden falan indirmiyordum ona rağmen spama soktu bu saçma sapan iş yapan Google buna ne diyeceksin peki ? Yorumun nedir ?