Bu tarz konuları çok iyi değerlendirmek lazım.ALLAH sevgisi ve korkusu olmayan ile çalışılmaz.ALLAH korkusu olmayanın iş vereni ne de yaptığı işe de saygısı olmaz.Kişisel fikrimdir...
Ben forum da sadece iş veriyorum.Bu tip konuları mutlaka inceler ve üyelerin profillerine notlarımı kayıt ederim...
Siyasi görüş ayrılıkları fikir ayrılıkları herkesle ve her konu da olabilir ama yaradılış kavramını sorgulamak yaradılanın haddi değildir.
Konu da show yapar yada alay eder gibi "ben inanmıyorum" diye yazmak mantık dışıdır ve ucuz bir show dur.
Konu da @Clockworks hocamın @LİON hocamın yaptığı gibi fikirleri çarpıştırmak yerine ucuz show yapanlaradır sözüm.
Not : Hıristiyan yada yahudi her hangi bir dine mensup herkese saygım ve sevgim var.Yorumum tamamıyla Ateizm ile ilgilidir.
Hocam katılıyorum size bende sırf onun için platin yum üyelik aldım nt almak takip etmek için. ama konuda Clockworks arkadaşımla dinden örnek verdiğimde konu başka şekle dönüştü onu anlattık. son mesajda zaten konuyu eski yerine getirdik arkadaşla Show bize göre değil yani. yanlış anlaşılma olmasın. Konu koyu çekiyor sadece