Hakket be haklısın. Demekki karedinizi göl yaptığımız günlere 1453 günlerine övünmeyecem

Dediğin gibi baban annen nasıl biri ise öyle olunuyor. Bunlar Fatih sultan mehmedin torunları Ve diğerleri vs vs Fatih sultan mehmette böyle idi. Şuan da Türkiyedeki çoğu kişi osmanlı torunlarıyız. Hepimiz böyle yiz. Demek benim babam dedem veya onun babası dedesi. (Balıkçı ise) veya ib... vs ise bizde otomatik öyle oluyoruz.
Haa bide kafamı kurcalayan bir soru var.. Tanıdığım birinin babası doktordur çocuk eşek gibi olmuş ama hala pansuman yapmasını bilmiyor.
Neyse ben köydeyim bizim çoban arkadaşla konuşayım.
Övünmeyeksin çünkü sen yapmadın ordunun başındaki komutan övünebilir hatta onun torunu övünebilir ama sen değil...Büyük ihtimal büyük büyük deden o zamanlar tarlada çapa filan yapıyordu..Komutanda olabilir tabi yanlış olmasın..Osmanlıcılı savunanların şu tiplerle alakası yok ne kültür nede fenotip olarak büyük ihtimal osmanlı geri dönse türkiye daha modern bir hal alabilir..Dinlerininde zamanla erezyona uğradıgını düşünüyorum...Yani osmanlı kurulsa şerihatdan hallice islamı şartlara göre milli duygularla yaşıyacagız fikrini çıkarın büyük ihtimal islamı birçok şey yasaklanırdı.Artı türklük 2.plana atılırdı.(süriyeliler artık osmanlı vatandaşı olurdu büyük ithimal yada bence hiç kabul etmezlerdi.hatta avruba birline çoktan üyeydik Sultan Vahdettin kafasıyla ha lüksemburg yada bilemedin almanya kadar topraga sahip olurduk ama girerdik be o kadar sömürüyolar sonuçda