35 TL' lik noctua ile belki 5 işlemciye macun uygulanabilir. İşlemci başına 7 TL maliyet oluşturur ki bunu daha da aşağıya çekmenin bence bir mantığı yok.
Bir tarafta garantili, yapısının elektrik iletmezliği kesin, yıllarca kuruma yapmadan aynı stabilite ile iletkenlik sağlayan macun ile diğer tarafta içeriği vs. muamma olan bir macun...
Ben zaten arada fark yok demedim sadece aradaki fiyat farkına değmiyeceğini söyledim..
Sisteminde sorun olanlara zaten Noctua sürsen ne fayda ? Her türlü bileşeninizde sağlamlık ve yapısal düzenleme tam ise termal macununuz hangi markadan olursa olsun soğutucudan soğutucuya değişirki bu durum 1 ila 5 derece anca fark oynar.
Ayrıca linkteki termal macun çok kalitesiz bir yapıya sahip değil. 150-100 TL soğutucu aldığınızda içinden çıkan termal macun ne kadar kaliteye sahip ise aynı oranda işlevini yapıyor. Sadece toptan stok ile alınıp tüplere doldurulmuş.
Buyrun bu termal macunu süreli 2 ay oldu ve CS:GO Ultra oynarken olan sıcaklık değerlerim. Bilen bilir CS:GO işlemciye abanan ve sürekli stabilite zorluğu yaratan bir oyundur.
Daha 55 dereceyi geçtiğini görmedim ve 20 TL aldığım soğutucuyla kullanıyorum.
Uzun lafın kısası hangi marka termal macun kullanıyorsanız kullanın 6 ayda bir yenileyin ve soğutularınızı temizleyin.