SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gittigidiyor ebayın altyapısını kullanıyor yani gittigidiyordan para kazanmak ile ebaydan para kazanmak aynıdır. Para kazanma olarak ebayı örnek vermek yerine gittigidiyoru örnek verebilirsiniz. Ancak paranın kaynağını belirleyen tek faktör malı alacağın yer ile alakalı. Gittigidiyor sadece tr de hizmet verirken, ebay tüm dünyaya hizmet vermesi + katkı sağlayacaktır.

dediğim gibi tedarikçiyi bulmak gerek ben toptancıda bir ürünü 20 TL ye alırken adam o sitede 17 TL ye satıyorsa iş yapmak oldukça zor.
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle bir site maalesef yok ürün teslim edilecek ürüne onay verdiğinde gelecek.
hocam bende tam konuyu arkadaşlar için düzenliyordum cevap olarak yazmak nasipmiş.

Hocam ebay ürün satıldıgı anda ücretini satıcıya yansıtıyormuş fakat itradesi %90'dan düşük olan satıcıların paraları her ihtimale karşıpaypal'da 21 gün askıda kalıyormuş ve 21 gün sonra hesaba yansıtılıyormuş üyenin tradesi %90 üstüne çıktıgı an ürün fiyatı askıda kalmadan direk hesaba yansıyormuş.

500 dolar limiti ise 1 ayda %100 olumlu trade puanı alan satıcıarın talebi üzerine yükseltiliyor 6 ay %100 trade alan üyelerde ise limit kaldırılıyormuş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:49:20 -->-> Daha önceki mesaj 22:46:13 --

mroquw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ebayda ürün satmak türkiyedeki sitelerde satış yapmaya pek benzemez. Ödeme paypal ile alındığı için alanın paypal hesabından satıcının paypal hesabına geçer. Fakat üründe sıkıntı çıktığında paypal ve ebay birlikte yüklenir sorunu çözmek için.

500 dolar limiti sattığınız ürünlerin toplamının 500 doları geçememesi anlamına gelir. Ne kadar fazla satış o kadar az engel. ebayde satış için eski bir hesap ve bol feedback gerekli olduğunu unutmamak gerekir.
degerli hocam engin bilgilerin için teşekkür ederim yeni hesaplarda para 21 gün paypalda askıda kalıyormuş diye duydum dogrumudur acaba ayrıca olumlu trade aldıkça 500 dolar limitinin kalktıgını söylediler.

%90 trade üstüne ulaşıldıgında ise 21 gün para hesapta bekletilmeden direk alıcıya yansıtııyormuş siz ebay ile satış yapıyormusunuz ?