Bence de hiç ilgi çekici değil hiç konuşma yok anlatım yok boş yol

insanlar zaten trafikten yoldan çektikleri kadar çekiyorlar hayatları boyunca.
Yine bu şekilde yap gez çek arabayla gittiğin yerleri hızlı olarak göster arada in kendini göster anlat bir yere gir yemek ye anlat esnafla sohbet et bu şekilde olursa ilgi çekici olur ve izlenir. yoksa kimse aa ben 5 sene önce okula gitmiştim videosu varmış izliyim bakalım nasıl olmuş diye okulun videosunu izlemez veya yolların videosunu izlemez .
Okuyan okuduğu süre boyunca zaten okuldan bıkıyor biteceği günü bekliyor niye videosunu izlesin sonradan
Dediğim gibi anlatım yoldaki insanlarla sohbet esnafla sohbet olayı çok farklı boyutlara taşır ve sabit izleyici kitlen oluşur. Yeri gelir yolda araba durdur baştan durumu anlat kısa bir sohbet et nerden geliyorsunuz nereye gidiyorsunuz nerelisiniz gibisinden.
Ben kendimi çekmek istemiyorum utangaç biriyim kamera önünde heyecanlanırım diyorsanda şöyle bir tavsiyem olabilir ;
Yine gidiş yolunu çek videolarda hızlı şekilde oynat ama her videoda ilginç bir yere git tarihi yer veya doğa olabilir orada çektiğin videolara sadece ses anlatımını ekleyebilirsin onuda yapamam sesime güvenmiyorum kötü gibi geliyor dersende yazı ekle yazıyla anlatım yap.
Ama bana kalırsa kendine güven ve kamera önüne at kendini emin ol çok daha iyi olacak ve sana bir anı kalacak . İyi çalışmalar