Bucasporun Trabzonla olan maçını da izlemeni tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/watch?v=6CE5WRENw3U
UEFA olayına gelince, oradan tazminat alınca ona da bir kulp bulursunuz siz, eskiden mahkeme polis diyordunuz, onlar kalmadı.
Sen 2010 öncesi Trabzon Fenerbahçe maçlarında bu tarz şeyler olmuyordu dedin, ben de olduğuna dair sana elle tutulur kanıtlar sundum, çevirme şimdi kazı.
Mahkemeler, polisler halen var ama adalet olgusunun varlığı sorgulanıyor. O dönemin maçlarını herkes gibi bende izledim. UEFA dan tazminat konusuna gelince, o çok zor. Orada öyle paralel maralel sökmez. Paralel konusunun hangi siyasi iradenin işine yaradığını hepimiz biliyoruz. Şikeyi herkesin yaptığını iddia edebilirsiniz, ama fb nin yapmadığını iddia edemezsiniz.
2010 öncesinde yaşanan olaylar her takım taraftarının yaptığı şeyler. Kendi kalecisini döven bir taraftar grubunun olduğu yerde herşey olur. Fb nin kendi taraftar grubu arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı mesela. Fb - gs maçı öncesi gs taraftarı bıçaklandı. Fb bursa maçı öncesi bursa taraftarı bıçaklandı. Leeds gs maçında 2 ingiliz taraftar öldürüldü. Gs taraftarları tarafından fb taraftarı bıçaklanarak öldürüldü. Bunları hep Trabzonspor taraftarı mı yaptı?
Önceki mesajındaki beni tanıman konusuna gelince, bende seni tanımasam polis arabalarını ters çevirip ateşe verenlerden, kendi kalecisini dövenlerden, sahaya inip güvenlik görevlilerine saldıranlardan farklı olduğunu düşünürdüm mesela. Görünen o ki farklı değilsin.