MarvelTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir domain, iyi bir proje ile çok güzel yerlere gelebilir. Şimdiden başarılarınızın hayırlı olmasını dilerim.
memati08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı olsun. Projelik domain. tv uzantısının ücretinden dolayı millet biraz uzak duruyor. Bu haliyle çok fiyatlara satılacağını zannetmiyorum. Ama projelendirirseniz (mesleklerin tanıtıldığı, meslek sorunlarının dile getirildiği bir proje gibi) uzman tv gibi o zaman değeri çok çok daha iyi olacaktır.
aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun kardeş.bu domain 2 günden fazla boştaydı güzel domain ama tv uzantılı olduğu için satışı zor onun için almadım domaini bende donanim tv var reg fiyatına satış konusu açtığım halde satılmadı ondan sonra daha tv uzantısına sıcak bakmıyorum bilindiği gibi donanim tv televizyonu bile var ama yine yemedi ) kusur işlemişsem konuma affola
abduko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video sitesi olabilir ve yüklü miktarda para ile proje yapılırsa getirisi çok olur diye düşünüyorum mesela uzmantv gibi meslekler hakkında bilgiler verilen video sitesi.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var ne projelendirmeye sermayem var nede vaktim var o yüzden uygun fiyata satmayı düşünüyorum reg fiyatının bir iki bişi üstüne