RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam google ın bir robot olduğu düşüncesini geride bırakmadan hiçbirşeye varamazsınız. kimseyi eleştirmeye veya başka birşey yapmaya çalışmıyorum. tecrübeyle sabittir. bot olduğunu unutup, google'ı bir insan mantığyla düşünerek hareket ederseniz başarı sağlarsınız.
Merhaba,

Google robot olmasaydı seo olmazdı Eğer forumlarda yazılanları okuyor seo yapıyorsanız, google'ı insan gibi görebilirsiniz ancak eğer google'un seo açıklarını buluyor ve seo yapıyor, kendi araç gereçlerinizi ve yöntemlerinizi üretiyorsanız google bir robottur ve yaptığınız herşeyin sonuçlarını anlamak, yorumlamak, anlamazsanız bilene danışmak çok önemlidir.

Bu da benim tavsiyem olsun diyerekten yazdım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 12:17:45 --

Denizs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A--> B domainine 301 yapıldığında B sıralamadan çıkıyorsa A sorunludur.
Evet hocam bu doğru, fakat A'nın DA, PA ve spam scorunda sorun yoksa, güzel şekilde seçilmişse sorun nerededir diyerekten yazmıştım. Sonuç olarak A'dan gelen 301'i kaldırınca tekrar 340'ıncı sıraya direk geldi 1 gün içerisinde.

Demekki DA,PA ve spam score hatta footprint'i ayarlamama rağmen gözden kaçırdığım bir şey oldu. Yada gerçekten 301'ler için hala çözemediğim bir algoritma geldi... Fakat 301 bitmiş olması imkansız, yoksa kimse site taşıyamaz, sadece doğru algoritmayı çözmek lazım.

Üzerine kafa yorum test yapan bir arkadaş olursa paylaşırsa sevinirim.

Sağolun