@humpyers hocam arkadaşı tanımıyorum burası dışında da bir muhabbetimiz ticaretimiz olmadı, cwlerde nickli arkadaş uzun süredir bu grupta ve her ne kadar sizin dediğiniz gibi bir hafta boyunca ardı ardına kesintisiz gezinti yapmamış olsa da her zaman telafilerini özenle yaptığını gördüğüm bir arkadaştır. 15 Kelime sınırını ya,ha,vb. gibi kelimelerle dolduran arkadaşlar da var. Vaktini ayırıp adam akıllı yorum yapanda. Ben cwlerdenin 40-50 kelimelik yorumlarını gördüm defalarca. Bana bilgilendirme yapıp rica etti kaldırmadım linkini, başkası olsa yine yaparım sonuçta burada askeri yönetim yok hepimiz arkadaş sayılırız yeri gelince bende mümkün olduğunca anlayış gösteriyorum herkese. ip değiştirerek gezintilerini yapacaktır cwlerde o zaman bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta farklı kişiler yapmış gibi olacak.
@cwlerde hocam yanlış hesaplamadıysam herkese 7şer yorum yapmanız gerekiyor bütün yorumları farklı ipler ile yapmalısınız. İsterseniz bu yorumları 2-3 güne yayarak yapabilirsiniz fakat böyle yaparsanızda yaydığınız günlerin gezintilerinide eklemelisiniz.