Hakeme saldırana muhtemelen verilecek ceza Trabzonspor maçlarının olduğu gün maç bitimine kadar karakolda gözaltında kalacak. Yada ömür boyu tüm profesyonel müsabakalara girememe cezası verilir.
+
Kimse burada polise suç yüklemesin. Polis stat içinden çekildi artık. Azıcık araştırıp öyle yorum yazın.
Bana tesr gelen şey ise millet orada para kazanıyor polis bekliyor eee ne olacak bunun sonu? O zaman farbirakatörde kazanıyor parayı oda polis çağırsın her şantiyede polis nöbet tutsun oldu varmı başka isteği olan.
Şu ülkede kıçı sıkışan polise çamur atmaktan vazgeçsin artık. Polis her taraftarın ağzını eliylemi kapatacak? yada her taraftarın kolundan tuutp sahaya gşirmesinimi önleyecek.
Her olayda polise yüklenin tabii polis konuşamıyor ya rahat konuşuyor bazıları.
Bırakın arkadaşlar bu işleri polis robot değil onunda insan olduğunu unutmayın. Sizin internet cafelerde playstation larda oynadığınız oyunu onlar gerçeğini oynuyor. Lütfen koskoca teşkilata söz ederken önce aynaya bir bakın.