Hocam birşey soracağım cebinden 20 km lik yol için 80 lira verdiğinde hiç için cız etmeyecek mi? 2400 TL maaş alan birisisin diyelim. Günlük 80 TL para kazanıyorsun değil mi? Bu 1 günlük çalışmanı köprüden geçmek için ödedin değil mi? 1 günlük emeğini tekrar çalışmak zorundasın.
Köprünün amacı neydi? Vakitten tasarruf değil mi? E ne oldu köprü sana vakitten tasarruf olacağına, aksine vaktinin kaybolmasına mal oldu. Para = zaman demektir ama bu eşitliğe bakarken sermayeyi nasıl oluşturduğun da düşünülmeli.
Ben kötü vs demiyorum hatta tebrik ederim böyle köprü yaptıkları için ya da yapılmasına aracılık ettikleri için. Düzenleme gelmediği taktirde halk için yapıldığının ötesinde birilerinin cebini doldurmak için yapılmış diye düşüneceğim.
Bunu Diyeceksiniz İşte. Bu Konuda ki En Mantıklı Yorum Bu Gerisini At Çöpe.
Bu Mesajdan Sonra ki Yazdığım Mesajıda Okuduysanız Bende Ücretin Yüksek Olduğunu Bu Durumda Köprüyü Kullanmayacağımı Belirttim.
Evet Ortada Yapılmış Bir Hizmet Var Fakat Bazıları Beyni Olmadan Fikri Olan Tipler Araştırmadan Hemen Yönetime Sallıyor.
Ben Köprünün Yapımında Görev Alan Bir Mühendis İle Görüştüğümde Ulaştırma Bakanlığının Köprü Fiyatının Düşürülmesinde Bir Baskı Uyguladığını Söyledi.
Çünkü Geçiş Ücreti Dolar Kuru 1,43 - 1,50'ler de iken Belirtilen Fiyatmış. Kur Arttığı için Fiyat Düşümü Söz Konusu Olabilir.