Alonso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağdem wordpress öneriyorsunuz, o halde wordpress 'de oluşacak açıklarda kişilerin nasıl bir güvenlik önlemi alacağınıda anlatırsanız herkes daha bilgi sahibi olabilir değil mi?
Wordpresste olan açıkların müşterilerin bilgi güvenliği ile nasıl bi alakası olabilir. Bana bunu bi açıklar mısınız ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:22:28 -->-> Daha önceki mesaj 20:15:52 --

Yeni1Hosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi uzmanlık alanına sahipsiniz de böyle bir sonuca ulaştınız?
Uzmanlık alanı gerekmiyor. Birinci eksisi mobil uyumsuzluk, bakın uyumluluk demiyorum normal responsive olmayan siteler bi şablonda yüklenir siz mobilde sağa sola kayarsınız bunda css düzensizliğinden mobilde bazı sayfalar yarım görüntüleniyor hatta sayda içerisinde gezinemiyorsunuz, arka plan mobil ekran boyutuna göre yükleniyor, siz sayfada gezindiğinizde bir kısımda arka plan, diğer kısımlar beyaz sayfa. En büyük eksiside müşteri paneli kısmında, tema tamamen default temadan bağımsız olduğu için whmcsnin 6xx versiyonuyla gelen birçok özelliği modül (cpanel) artılarını kullanamıyorsunuz hatta virtualizor gibi bazı eklentileri de görüntüleyemiyorsunuz. Bunlar benim için yeterli, sizin için hocam ?