osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedikleriniz de bi nebze haklı olabilirsiniz. Bakarsınız fiyatı dusururler o belli olmaz fakat ben bu karalama kampanyasının bilinçli olduğunu düşünüyorum. (Sizlik bir durum degil)

Aynı şeyi marmarayda hızlı trenlerde de yaptılar. Ama en komiği marmaray su sızıyor diye salakca bir bahane bile uydurmuslardi. Buna inananlarda az değil di hani.

Aynı yaygarayı Kanal İstanbul için de koparacaklar buna eminim. Şuan bogazlardan tum gemiler istedikleri gibi geçiyorlar hem de beleş. Ama Insallah kanalistanbul bittikten sonra Montrö ye göre Tüm gemileri oraya yönlendirip Gemi başına istediğimiz ücreti alabilecegiz.
O zaman yine o asgari ücretli adam yine sevinecektir tıpkı benim gibi

Sizi tenzih ederek söylüyorum böyle kişiler varoldukca ben devletin her yaptığının arkasındayım kullansakta kullanmasakta. Bu adamların ülkeye yararına bi faydaları yok tüm işleri ülkeyi devleti icraatleri kötülemek. Daha iyisini ucuzunu yapın da sizi seçelim.
1936 Möntro konusunda bilginiz başkalarından duyma eğer gerçekten tarih alanında bilgiliyseniz soruyorum Möntro Boğazlar Sözleşmesinin geçerlilik süresi ne kadardır?