hocam haklı olabilirsin 1500 tl ile geçinen bi kişiden bahsediyorum. Zaten bu adam araba alamaz alsa benzinini karşılayamaz. kaldı ki istanbul da bu daha da zor. köprüden o fiyata geçmesi daha da zor. illa kullanmayacak diye bir şey yok ama olumsuzluklara gözünü kapatmış sadece kendini ilgilendirsin ilgilendirmesin delicesine sevinen en azından yolumuz var diyen insanlardan bahsediyorum. şuan partiyi destekleme ya da farklı bir partiyi övme gibi bir çabam yok. Ama sizin ortaya koyduğunuz düşünce burada bence patlıyor.
Dedikleriniz de bi nebze haklı olabilirsiniz. Bakarsınız fiyatı dusururler o belli olmaz fakat ben bu karalama kampanyasının bilinçli olduğunu düşünüyorum. (Sizlik bir durum degil)
Aynı şeyi marmarayda hızlı trenlerde de yaptılar. Ama en komiği marmaray su sızıyor diye salakca bir bahane bile uydurmuslardi. Buna inananlarda az değil di hani.
Aynı yaygarayı Kanal İstanbul için de koparacaklar buna eminim. Şuan bogazlardan tum gemiler istedikleri gibi geçiyorlar hem de beleş. Ama Insallah kanalistanbul bittikten sonra Montrö ye göre Tüm gemileri oraya yönlendirip Gemi başına istediğimiz ücreti alabilecegiz.
O zaman yine o asgari ücretli adam yine sevinecektir tıpkı benim gibi
Sizi tenzih ederek söylüyorum böyle kişiler varoldukca ben devletin her yaptığının arkasındayım kullansakta kullanmasakta. Bu adamların ülkeye yararına bi faydaları yok tüm işleri ülkeyi devleti icraatleri kötülemek. Daha iyisini ucuzunu yapın da sizi seçelim.